понедельник, 13 июня 2016 г.

День науки в Іллічівській гімназії

У партитурі вічного буття,
Яку ніколи двічі не зіграти, 
Є дні, яким судилось забуття, 
А є прекрасні незабутні дати. 
23 травня в нашій гімназії святкували День науки, ми відкрили п’яту сторінку літопису „Золотий Олімп гімназії», вітали розумних, кмітливих, допитливих! Одним словом – найрозумніших! Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами. А талант завжди родом з дитинства. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. У нашій гімназії виростає талановита молодь, яка вплете у національний вінок цвіт свого таланту. 
В гімназії навчаються саме ті діти, які своєю сумлінною працею підтвердили, що зерна науки і знань впали в благодатну землю і ростуть, розквітають відмінними оцінками в класних журналах, множаться дослідженнями та власними відкриттями майбутніх академіків і авіаконструкторів, лікарів і політиків, майбутніх будівничих нашої України. Це - майбутня еліта нашої держави, велика надія вчителів і батьків на те, що Україна відродиться і розправить свої могутні крила. На святі були визначені найрозумніші учні у номінаціях.
В номінації «російська мова та зарубіжна література» було представлено: Дмитренко Анну, Тілініну Анастасію, Васильцову Вікторію, Блотницьку Діану, Колумбу Олену. Переможцем стала Тілініна Анастасія. 


На святі вшановуються наукові традиції, досягнення гімназистів, учителів. За результатами анкетування визначена ТОП-десятка найрозумніших гімназистів:
Дробот Аманда – 4-А клас (19,4 бали) – 10 місце
Колумба Олена - 5-А клас (20,6 балів) – 9 місце
Буяджі Тимур – 5-Б клас (20,7 балів) – 8 місце
Чорна Вікторія – 5-А клас (20,8 бали) – 7 місце
Тілініна Анастасія – 7-А клас (21,4 бали) – 6 місце
Радченко Христина – 2-А клас (23,5 бали) – 5 місце
Чорна Валерія – 5-А клас (25,6 балів) – 4 місце
Костенко Тарас – 5-А клас (26,6 балів) – 3 місце
Єрьоменко Денис – 6-А клас (26,7 балів) – 2 місце
Колодєєва Вероніка – 5-А клас (28,2 бали)- 1 місце 
Їм вручено подарунки, грамоти. Троє найрозумніших учнів увінчано Золотим, Срібним та Бронзовим Лавровими вінками. Ними стали Колодєєва Вероніка, Єрьоменко Денис і Костенко Тарас. Їм вручено грамоти, медалі та подарунки, фотографії найрозумніших гімназистів прикрасять Золотий Олімп гімназії. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий