вторник, 3 октября 2017 г.

FLEX запрошує школярів на навчання до США

Протягом осіннього періоду 2017 року на теренах України проводитиметься набір школярів за програмою "Програма обміну майбутніх лідерів" (FLEX). FLEX - програма культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США й адмініструється в Україні організацією „Американські Ради з Міжнародної освіти: ACTR/ACCELS" (American Councils) за підтримки Міністерства освіти і науки України. Програма дає можливість українським школярам протягом одного навчального року навчатись у школі в США, проживаючи в американській родині. До конкурсу цього року допускаються учні 8-10 класів, які народилися в період з 01.01.2001 по 15.07. 2003 року та володіють англійською мовою. В Одесі тестування буде проводитись 14 жовтня за адресою: пр. Гагаріна, буд.3 в ЗОШ №35 о 13.00 
Конкурс на участь у програмі FLEX є безкоштовним та відкритим для всіх бажаючих. Для того, щоб взяти участь у тестуванні в 2017 році, учасники мають відповідати ВСІМ нижче наведеним критеріям:
-Дата народження: 01.01.2001 -15.07.2003;
-Навчатися в 8, 9 або 10 класі школи;
-Володіти англійською мовою;
-Бути громадянином України;
-Відповідати вимогам візи J-1;
-Конкурсант не мав перебувати у США більш ніж 3 місяці впродовж останніх 5 років.
Учень не має права брати участь у конкурсі, якщо:
-він / вона не відповідає вказаним вище критеріям;
-він / вона проживав / проживала в США 3 і більше місяців протягом останніх 5років;
-його / її сім'я або член родини подавали / подають документи на еміграцію в США або збираються емігрувати / вже емігрували до США.
Для участі у конкурсі необхідно мати при собі наступне:
-оригінал свідоцтва про народження;
-підписану учасником та одним з батьків "Згоду на обробку персональних даних". Кожен учасник має принести на тестування 2 підписані копії цього документу. (УВАГА! Школярі, які не матимуть цього документа у день проведення конкурсу до тестування допущені не будуть!); Інструкція по заповненню "Згоди на обробку персональних даних"
-фотокартку 3 х 4 ( зроблену у 2017 році);
-синю або чорну ручку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий